Fritidsolycksfallsförsäkring – tilläggsförsäkring

Idag är det vanligt att man omfattas av en olycksfallsförsäkring under arbetstid eller dina barn under deras barnomsorg/skolgång. En fritidsolycksfallsförsäkring är ett bra komplement som gäller på din fritid t.e.x. vid hushållssysslor hemma eller på semestern.
Denna tilläggsförsäkring kan hjälpa dig med tandvårdskostnader om du ramlar och slår ut en tand eller lämna ersättning om du drabbas av en mer allvarlig skada som leder till medicinsk invaliditet då du kan få ersättning upp till 1 000 000 kr. Skyddet lämnar även en ersättning om man avlider till följd av olycksfallet.

Läs mer om:
Allriskförsäkring - Utökat skydd på resa - Fritidsolycksfallsförsäkring - Bostadsrättsförsäkring

Försäkringsvillkor

För närvarande har Redo försäkringar två försäkringsgivare för hemförsäkring, Gjensidige och Sveland. Vilken försäkringsgivare som gäller för dig står längst ner på ditt försäkringsbrev. Du kan även avgöra det genom att titta på loggan högst upp på ditt försäkringsbrev.

Är du fortfarande osäker så kan du beställa villkoren hos vår kundtjänst genom att kontakta oss på info@redo.se eller via 0774 - 45 45 00.
Glöm inte att ange ditt personnummer vid kontakt via e-post.

Köp försäkring


Är du intresserad av att teckna denna försäkring?

Kontakta oss via telefon eller epost så hjälper vi dig att teckna din försäkring! Har du frågor eller funderingar? Tveka inte at kontakta oss då också. Vi svarar direkt!

© 2009-2021 Redo Försäkringar
Org.nr 556699-1179